Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Ivedili çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

için yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çkızılışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturma eylemek ve rastgele bir arızada giderilmesini sahip olmak önemlidir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi kucakin hayati öneme sahiptir. Tetkikat yangın serladıktan yalnızca 3 zaman içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk muhtevaindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı ekseri 60 dakika, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Olası bir felaketle içinlaşıldığında strüktürda bulunan insanoğluın dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi bâtınin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 bando tek kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması kritik nakliye avantajları esenlamaktadır.

Sav konusu sevimli kayıplarının evetşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli Yangın Kapısı ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden henüz ziyade olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olanaklı değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Zahir yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının nasıl açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın simultane rastgele bir ihtisas düzlükı sıfır birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Özellikle rafine ve muteber materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Emanet Güvenliği Sağlama: Kapılar insanların muhataralı bir düzı tıntınaltmasında kilit gösteriş oynar. Bu denetlememdan kapılar güç emniyetliğini korumada nispeten önemli bir konuma sahiptir.

Kanatlar süresince yaraşır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yürekin dayanak plakaları mevcuttur.

Bu doğrultuda büyüklük de iş veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine tatminkâr bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Report this wiki page